Read Time:55 Second

До школи без блату. З наступного навчального року дітей в івано-франківські навчальні заклади зараховуватимуть за електронною чергою. Відповідне рішення ухвалила 4-а сесія Івано-Франківської міськради. Пріоритетами при реєстрації будуть місце проживання майбутнього школяра, факт про те, що старші брат чи сестра навчаються в даній школі, або тут працює хтось із батьків.

Не всі депутати одразу підтримали даний проект рішення. Окремі пункти викликали у них чимало запитань. Зокрема і щодо самої системи електронної реєстрації.

У Ліцеї №13 відповідну інформацію про механізм електронної реєстрації уже розмістили на сайті. Проте, кажуть в дирекції, батьки перестраховуються і вже почали приносити необхідні документи до навчального закладу. До речі, кожен заклад віднедавна має карту свого округу. Його жителі першочергово зараховуються до школи.

У школах заспокоюють, всі діти підуть в перший клас. У 13-му Ліцеї наступного начального року запланували набрати три перші класи. Останні роки саме стільки дітей виявляли бажання навчатися тут.

Система електронної реєстрації запрацює з 1-го березня. Внести інформацію про майбутнього першачка батьки зможуть самостійно. Або ж, навідавшись до обраного навчального закладу.

Оксана Семко, Михайло Томнюк, Новини на “Вежі”.

3 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close
Menu
Social profiles
Close
Call Now Button